Advisory Council Meeting

Virtual Meeting through Zoom

Thursday, June 11, 2020 • 1:00 a.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91880550357 Meeting ID: **918 8055 0357**

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	Welcome & IntroductionsName, organization, and title	Roseanne
1:10 – 1:25 15 min	 Introduction to HM's New Structure and Governance One Page information sheet Scope of Work Move to become an NCO Program 	Roseanne and Staff
1:25 – 1:40 15 min	Funding Requests and New Funder MOU ■ Funding to date + Budget ■ Funder MOU	Patrice
1:40 – 2:10 30 min	Report Out on Current Projects • Workforce Initiative • COVID-19 Resource Library • Google Report • Virtual Town Hall Webinars	Staff
2:10 – 2:55 45 min	 Round Robin Discussion What is the top 1-2 priorities you will be working on in the next fiscal year? Consider how these priorities may intersect 	Roseanne
2:55 – 3:00 5 min	Next Steps • Next meeting September 10th?	Roseanne

Patrice Mascolo, Program Manager, 467-3228, pmascolo@ncoinc.org Molly Rosenthal, Coast Coordinator, 397-1676, mrosenthal@ncoinc.org