

## **Leadership Team Meeting**

## **Virtual Meeting**

Thursday, July 23, 2020 • 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: 912 7876 9259

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

## **AGENDA**

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>1:00 – 1:10</b> 10 min	<ul><li>Welcome &amp; Introductions</li><li>What questions may you have following the last meeting?</li></ul>	Roseanne
<b>1:10 – 1:25</b> 15 min	Second Quarter Financials  • Second quarter finances  • Fundraising update	Patrice
<b>1:25 – 1:55</b> 30 min	<ul> <li>Healthy Mendocino Updates</li> <li>Google Analytics report</li> <li>Webinar report</li> <li>Listening Tours Summary</li> <li>CHIP Planning document</li> <li>Workforce Asset Map</li> </ul>	Staff
<b>1:55 – 2:10</b> 15 min	<ul> <li>Work Plan update</li> <li>Feedback on data sources and community agencies and groups to contact</li> </ul>	Staff
<b>2:10 – 2:25</b> 15 min	Succession Plan for Chair	Roseanne
<b>2:25 – 2:50</b> 25 min	Roseanne's update on Adventist Health, Community Well Being work and how it will work in partnership with HM's work	Roseanne
<b>2:50 – 3:00</b> 10 min	Next Steps  • Next meeting August 27th	Roseanne

Next meeting August 27th Zoom Virtual meeting, 1:00 - 3:00