

Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, September 24, 2020 **1:00** p.m. to 2:30 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: **912** 7876 9259

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	Welcome & IntroductionsWhat questions may you have following the last meeting?	Roseanne
1:10 – 1:25 15 min	Financials • End of FY 2019/2020 finances • Updated Budget • Fundraising update	Patrice
1:25 – 1:40 15 min	 Healthy Mendocino Updates Google Analytics report Mask Awareness Campaign Website update 	Staff
1:40 – 2:00 20 min	 Advisory Council and Leadership Team Recruitment Discussion on the AC portion of the Bylaws Addendum approval to Bylaws AC member review and recruitment LT member review and recruitment 	Patrice
2:00 – 2:20 20 min	Strategic Plan Outline Draft Plan Who should be our partners?	Staff
2:20 – 2:35 15 min	Succession Plan for Chair Nominations for chair elect	Roseanne
2:35 – 2:45 10 min	Next Steps • Next meeting October 23rd	Roseanne

Next meeting October 23rd Zoom Virtual meeting, 1:00 - 3:00