

## **Leadership Team Meeting**

## **Virtual Meeting**

Thursday, August 26, 2021 • 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: 912 7876 9259

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

## **AGENDA**

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>1:00 – 1:10</b> 10 min	<ul><li>Welcome</li><li>What questions may you have following the last meeting?</li></ul>	Miranda
<b>1:10 – 1:20</b> 10 min	<ul> <li>Financials</li> <li>Fundraising Update</li> <li>End of fiscal year 2020/2021 financials</li> </ul>	Patrice
<b>1:20 – 2:20</b> 60 min	<ul> <li>Blue Zone Update</li> <li>Working session on concerns, questions, and HM commitments</li> </ul>	Roseanne
<b>2:20 – 2:35</b> 15 min	<ul> <li>Healthy Mendocino Updates</li> <li>Staffing update</li> <li>Adventist CHNA update and discussion</li> </ul>	Patrice
<b>2:35 – 2:45</b> 10 min	<ul> <li>HM Roundtable Presentations update and Discussion</li> <li>United Way of the Wine Country – 211, Sept 9th</li> <li>Partnership HealthPlan Overview update – Dec 9th</li> </ul>	Patrice
<b>2:45 – 3:00</b> 15 min	Closed Session for Patrice's Evaluation	Tammy/ Miranda