

Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, July 22, 2021 🔶 1:00 p.m. to 3:00 p.m. Zoom Call In: <u>https://zoom.us/j/91278769259</u> Meeting ID: 912 7876 9259 For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	 Welcome & Introductions What questions may you have following the last meeting? 	Miranda
1:10 – 1:20 10 min	FinancialsFundraising Update	Patrice
1:20 – 1:30 10 min	 Healthy Mendocino Updates Newsletter Website Survey update Staffing update 	Patrice
1:30 – 1:45 15 min	 HM Roundtable Presentations United Way of the Wine Country – 211 Partnership HealthPlan Overview and programs Questions for discussion for Sept. and Dec. 	Patrice
1:45 – 2:00 15 min	 Presentation from Adventist on their new CHNA process To identify if there may be opportunities for collaboration 	Amy Lasher/Lisa Wegley
2:00 – 2:25 25 min	 Blue Zone Update and Project Protocols Working session to brainstorm how to align with BZ work 	Roseanne
2:25 – 2:55 30 min	Presentation from Victoria Kelly on RCS programs	Victoria
2:55 – 3:00 5 min	 Next Steps Next meeting August 26th Discussion on Year 2 of the Strategic Plan 	Miranda