

Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, June 24, 2021 • 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: 912 7876 9259

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	Welcome & IntroductionsWhat questions may you have following the last meeting?	Miranda
1:10 – 1:20 10 min	FinancialsFundraising UpdateBudget review and approval	Patrice
1:20 – 1:40 20 min	 Healthy Mendocino Updates Summary of the June Webinar on Youth and Mental Health Avenues to Wellness presentation Dashboard update Website Survey update Staffing update 	Patrice
1:40 – 1:55 15 min	HM Roundtable Summary & Protocols	Miranda
1:55 – 2:25 30 min	 Blue Zone Update and Project Protocols Working session to brainstorm how to align with BZ work Discussion on a protocol for accepting projects 	Miranda/ Patrice
2:25 – 2:55 30 min	Presentation from Donna Schuler, HHSA, Public Health, Accreditation Coordinator	Donna
2:55 – 3:00 5 min	Next Steps • Next meeting July 22 nd • Discussion on Year 2 of the Strategic Plan	Miranda