

Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, January 28, 2021 • 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: 912 7876 9259

For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	 Welcome & Introductions New members What questions may you have following the last meeting? 	Miranda
1:10 – 1:25 15 min	 Financials 4th quarter financials Fundraising Update Community Foundation grant Fundraising FY21/22 	Patrice
1:25 – 1:55 30 min	Healthy Mendocino Updates	Staff
1:55 – 2:05 10 min	Strategic Plan Approved • Dashboard update	Staff
2:05 – 2:45 40 min	CHNAReport, recommendations, discussion, and decision	Patrice
2:45 – 2:55 10 min	Healthy Mendocino Roundtable next meeting March 11th Roundtable discussion topic	Staff
2:55 – 3:00 5 min	Next Steps • Next meeting February 26th	Miranda