

## **Leadership Team Meeting**

Large Conference Room, NCO, 413 N State Ukiah Thursday, November 19th, 2019 + 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/440841489 Meeting ID: 440 841 489

For audio: 720-707-2699

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

## **AGENDA**

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>1:00 – 1:10</b> 10 min	<ul> <li>Welcome &amp; Introductions</li> <li>Name, organization and title</li> <li>Mindfulness Moment</li> </ul>	Roseanne
<b>1:10 – 1:20</b> 10 min	Overview	Patrice
<b>1:20 - 1:35</b> 15 min	Financials and Budget	Patrice
<b>1:35 – 1:45</b> 10 min	Fundraising Timeline	Patrice
<b>1:45 – 2:35</b> 50 min	<ul> <li>Initiative update, Task List &amp; Timeline</li> <li>Review of goals</li> <li>Benefits to organization and community</li> <li>Diving into the deliverables</li> </ul>	Julie and Molly
<b>2:35 – 2:55</b> 20 min	<ul> <li>Community Meeting</li> <li>Overview</li> <li>Date for meeting January 22?</li> <li>Key players to invite</li> <li>Agenda</li> <li>Speaker</li> </ul>	Staff
<b>2:55 – 3:00</b> 5 min	Next Steps  • Next meeting	Patrice