

## **Leadership Team Meeting**

Large Conference Room, NCO, 413 N State Ukiah

Thursday, February 27, 2020 **1:00** p.m. to 3:00 p.m.

**Zoom Call In:** <a href="https://zoom.us/j/218695903">https://zoom.us/j/218695903</a> Meeting ID: **218** 695 903 For audio: Conference Line: **605-475-4043**, Access Code: **661323** 

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

## **AGENDA**

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>1:00 – 1:10</b> 10 min	<ul><li>Welcome &amp; Introductions</li><li>What questions may you have following the last meeting?</li></ul>	Roseanne
<b>1:10 - 1:20</b> 10 min	<ul> <li>Financials</li> <li>Review Balance Sheet and Budget to Actuals for January</li> <li>Action Needed: approve/disapprove the financial reports</li> </ul>	Patrice
<b>1:20 – 1:35</b> 15 min	<ul> <li>Fundraising</li> <li>Review and provide feedback to staff regarding the draft Fundraising letters and draft Annual Report</li> </ul>	Patrice
<b>1:35 – 1:45</b> 10 min	<ul> <li>2016-2019 CHIP Plan and Report</li> <li>Review and approve CHIP Plan, review draft CHIP report</li> </ul>	Patrice
1:45 - 1:558252 10 min	Advisory Council Summary     Update on the January Advisory Council meeting	Staff
1:55 – 2:15 20 min	<ul> <li>Initiative update</li> <li>Staff will present information on the work to date on Goals 1, 2 &amp; 6 of the Workforce Initiative</li> <li>Discussion of the Community Meeting: date, venue, etc.</li> <li>Action Needed: LT will provide feedback to staff</li> </ul>	Staff
<b>2:15 – 2:25</b> 10 min	2020 CHIP process  • Staff will present outline on the 2019/2022 CHIP	Patrice
<b>2:25 – 2:55</b> 30 min	<ul> <li>Discussion on HM Structure and Governance</li> <li>HHSA Advisory Board role</li> <li>Future focus of HM with CHIP process and funders</li> </ul>	Roseanne
<b>2:55 – 3:00</b> 5 min	Next Steps  • Next meeting March 26th	Patrice