

Leadership Team Meeting

Large Conference Room, NCO, 413 N State Ukiah

Thursday, March 26, 2020 • 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Zoom Call In: https://zoom.us/j/218695903 Meeting ID: **218** 695 903

For audio: Call on your phone: **605-475-4043**, Access Code: **661323**

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	Welcome & IntroductionsWhat questions may you have following the last meeting?	Roseanne
1:10 – 1:25 15 min	 Budget FY 2020/2021 Review draft Budget Action Needed: LT will provide feedback to staff 	Patrice
1:25 – 1:35 10 min	Fundraising Update ◆ Annual Report	Patrice
<mark>1:35 – 1:45</mark> 10 min	2016-2019 Original CHIP vs. Jendi CHIP? Review and approve a CHIP Plan	Patrice
1:45 – 2:00 15 min	 Initiative update Discussion of the Community Meeting: date, venue, etc. 	Staff
2:00 – 2:10 10 min	2020 CHIP process • Staff will present outline on the 2019/2022 CHIP	Patrice
2:10 – 2:55 45 min	 Discussion on HM Structure and Governance Bylaws Funder MOU Pros and Cons of being an NCO Program Action Needed: LT will provide feedback to staff 	Roseanne
2:55 – 3:00 5 min	Next Steps • Next meeting April 23rd	Patrice

Next meeting April 23rd Large Conference Room, NCO, 1:00 - 3:00