

Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, June 25, 2020 🔶 1:00 p.m. to 3:00 p.m. Zoom Call In: https://zoom.us/j/91278769259 Meeting ID: 912 7876 9259 For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
1:00 – 1:10 10 min	 Welcome & Introductions What questions may you have following the last meeting? 	Roseanne
1:10 – 1:20 10 min	Fundraising and Budget Update	Patrice
1:20 – 1:25 5 min	Website UpdateGoogle Report	Patrice
1:25 – 1:40 15 min	Virtual Town Hall Webinars Update	Staff
1:40 – 1:50 10 min	 Update on HM Structure and Governance NCO Program 	Patrice
1:50 – 2:05 15 min	Healthy Mendocino Work Plan	Staff
2:05 – 2:20 15 min	Advisory Council Meeting Summary	Staff
2:20 – 2:25 15 min	Closed sessionProgram Manager evaluation	Roseanne
2:25 – 2:35 10 min	Next StepsNext meeting July 23rd	Roseanne

Next meeting July 23rd Zoom Virtual meeting, 1:00 - 3:00