

## Leadership Team Meeting

Virtual Meeting

Thursday, May 27, 2021 🔶 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

**Zoom Call In:** <u>https://zoom.us/j/91278769259</u> Meeting ID: **912 7876 9259** For audio: You can use your computer audio or call the Zoom #: 669-900-6833

Preparation for Meeting: Please review documents sent out by email

## AGENDA

Please arrive early so that the meeting can start on time.

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>1:00 – 1:10</b> 10 min	<ul> <li>Welcome &amp; Introductions</li> <li>What questions may you have following the last meeting?</li> <li>New member</li> </ul>	Miranda
<b>1:10 – 1:30</b> 20 min	Staffing Changes	Staff
<b>1:30 – 1:45</b> 15 min	<ul><li>Financials</li><li>Fundraising Update</li><li>Budget review</li></ul>	Patrice
<b>1:45 – 1:55</b> 10 min	<ul> <li>Healthy Mendocino Updates</li> <li>June Webinar on Youth and Mental Health with the LWV</li> <li>Avenues to Wellness presentation</li> <li>Tribal Recognition Project</li> <li>ACEs/PACE Connection Community Resilience Tracker</li> <li>Survey update</li> </ul>	Staff
<b>1:55 – 2:30</b> 35 min	Blue Zone update and discussion	Miranda
<b>2:30 – 2:35</b> 5 min	<ul> <li>Roundtable question for discussion at the June 10<sup>th</sup> meeting</li> <li>Can you describe your process for recruitment, training and retention of employees and any changes or obstacles you are having since COVID? Do you have an onboarding process for volunteers and interns? What are your current recruitment strategies that MCOE can support?</li> </ul>	Patrice
<b>2:35 – 2:55</b> 20 min	Presentation from Stacy Pollina-Millen, Reproductive Health Program Manager, Mendocino Coast Clinics	Stacy

TIME	AGENDA ITEM	Presenter
<b>2:55 – 3:00</b> 5 min	<ul><li>Next Steps</li><li>Next meeting June 24th</li></ul>	Miranda